Vstupte do online casina

automaty na polévka z čerstvého hrášku

Česká online casina přehledně na jednom místě. Vyberte si své oblíbené internetové casino.

Vejít do casina

Soutěž o věcné ceny

Hrajte a získejte zajímavé věcné ceny.

Chci bonus

Free spiny

Zaregistrujte se a užijte si free spiny.

Chci bonus

Šťastné hodinky

Získejte bonusy ve vybraných časech.

Chci bonus

Registrační bonus

Získejte bonus za registraci až 700 Kč

Chci bonus

Oblíbené hry

Vejít do casina

Zkouška zdarma

Vyzkoušejte casino bez rizika prohry.

Casino vždy při ruce

Stačí internet a můžete začít hrát online.

Bohatý výběr

Z bohaté nabídky her a slotů si vybere každý.

Blesková výhra

Výhru vám casino vyplatí ještě dnes.

Proč nezkusit vyhrát ještě dnes?

Jedinečné bonusy a výhry čekají právě na vás.

Online casino

Sázejte, hrajte a vydělávejte v online casinu. Jediné, co potřebujete, je internetové připojení. Začněte hrát a zažijte stejný adrenalin jako v Las Vegas. V obýváku u vás doma nebo kdekoliv na cestách.

Spustit hru

Online automaty

Na online automatech si zahrajete oblíbené hry z klasických beden a tříválců. Vyhrajte jedinou otočkou klidně půl milionu korun. Nemusíte chodit nikam do herny, přes internet roztočíte automaty, odkud chcete.

Hrát na automatech

Poker na internetu

Pronikněte do tajů jedné z nejpopulárnějších karetních her na světě. Tady nemůžete spoléhat jen na štěstí. Potřebujete promyšlenou strategii, udržet chladnou hlavu, správně načasovat sázky a taky trochu blafovat.

Začít hrát

6 nejlepších receptů s hrachem a cizrnou (aktualizováno 2020)

Hráškem nazýváme drobné kulaté zelené hrášky získané z nezralých dřeňových hrachů. Čerstvý hrášek má vysoký obsah vitamínu C, avšak sezóna čerstvého hrášku je poměrně krátká. Během celého roku je pro kuchyňské účely k dispozici mražený nebo sterilova

Polévka ze zeleného hrášku -

Není to klasická hrachová polévka, kde si musíte předem namáčet hrách, a pak jste z ní ještě týden nadmutí. Moje hrášková polévka je z mraženého (příp. čerstvého) zeleného hrášku, její příprava trvá cca půl hodiny, chutná výborně, příprava je jednodu

Zelená polévka k uvítání jara - Kuchařka pro dceru

Zelená polévka z devatera (nebo jiného kouzelného počtu) bylin má za milou povinnost oznámit nám, že jaro přišlo a že ho můžeme srdečně uvítat. Moje oblíbená Marie Úlehlová-Tilschová na toto téma napsala: Na Zelený čtvrtek má se snísti i něco zelenéh

Hrášková polévka - jednoduchá - - On-line kuchařka

Hrášková polévka - jednoduchá - recept: Hrášek krátce povařte v zeleninovém vývaru. Přidejte na plátky nakrájený stroužek česneku a rozmixujte tyčovým mixérem. Dochuťte solí a pepřem,

Hrachová polévka II. recept -

Pečlivě omyjte a na kostičky nakrájejte všechnu zeleninu. Všechny ingredience vložte do hlubokého hrnce (kromě špeku), zalijte vodou a přiveďte do varu. Nechejte povařit cca 1,5 hod. a poté z hrnce vyndejte žebírka i bobkový list. Oberte maso, rozkrá

Polévka z hrášku a salátu -

Polévka z hrášku a salátu. Na 4 porce potřebujeme: 1 lžíci olivového oleje, 6 jarních cibulek pokrájených, 500 g zeleného hrášku (mraženého nebo čerstvého), sušený nebo čerstvý kopr, zeleninový vývar, 200 g listového salátu; Omeleta: 3 bílky, 1 žlout

Polévka z čerstvého špenátu -… - recept, návod na uvaření ...

Polévka z čerstvého špenátu -…,recept, návod na vaření,suroviny. Slané muffiny ze špenátu, cukety a sýru feta. Prosciutto závitky jsou rychle připravené pohoštění s pečivem pro hosty, nebo mohou být vynikajícím předkrmem.

Hrášková polévka – Češka z Česka

Hrášková polévka je nejlepší v sezóně, z čerstvého hrášku, ale výborně chutná i z mraženého. ... z čerstvého hrášku, ale výborně chutná i z mraženého. ... na kostičky nakrájené brambory a přidejte okapaný hrášek (část hrášku můžete nechat stranou na

Polévky - Recepty z ráje

Ingredience: Na polévku: 1 cibule, 1 chilli paprička, 2 lžíce čerstvého zázvoru, 3 lžíce řepkového oleje, 2 lžíce červené kari pasty, 1 dýně hokkaido, 2 stroužky česneku, 900 ml vody, 400 ml kokosového mléka, 1 limetka, 1 lžička soli K podávání: 1 hr

Retro Recepty | Polévky

Bouillon. Bouillon jest silná polévka, která se pije z koflíku buď čistá, aneb se do ní hodí nerozkloktané vejce. Vezmi kilo a půl hovězího a půl kila telecího masa. půl staré slepice neb starého holuba, jeden celer, dva kořeny petružele, jednu mrkev